Ngeunaan Urang

logo

Didirikeun taun 2014, Orange Family Technology (Tianjin) Co., Ltd kalebet pisan dina manajemén kaséhatan panyakit kronis sareng ubar pencegahan sareng ngagaduhan mérek luar negeri — MEDORANGER. Perusahaan nyayogikeun jasa dumasar kana data ageung kasehatan sareng "alat médis portabel + platform awan jauh", sadar hubungan online sareng offline, ngadukung skénario solusi industri sareng téknologi médis portabel sareng akhirna ngabentuk jasa ékologis tertutup-loop manajemén Podomoro digital . Kulawarga Oranyeu komitmen pikeun ngamajukeun kulawarga sareng ngapopulerkeun manajemén kaséhatan panyakit kronis, parantos kéngingkeun langkung ti 60 hak cipta perangkat lunak sareng patén-patén sareng janten perusahaan téknologi luhur di Tianjin sareng Cina.

  • about-us
about-us

Diagnosis Digital sareng Ahli Perawatan Alat Médis Portabel ku Sisi Anjeun

Nulungan Jalma Ngambekan, Bobo & Ngarasa Hadé!