Tentang Kami

Diadegkeun dina 2014, Orange Family Technology (Tianjin) Co., Ltd kalebet pisan dina manajemén kaséhatan panyakit kronis sareng ubar pencegahan sareng ngagaduhan mérek luar negeri — MEDORANGER. Perusahaan nyayogikeun jasa dumasar kana data ageung kasihatan sareng "alat médis portabel + platform awan jauh", sadar hubungan online sareng offline, ngadukung skénario solusi industri sareng téknologi médis portabel sareng akhirna ngabentuk jasa loop tertutup ékologis manajemén médis digital . Kulawarga Oranyeu komitmen pikeun ngamajukeun kulawarga sareng ngapopulerkeun manajemén kaséhatan panyakit kronis, parantos kéngingkeun langkung ti 60 hak cipta perangkat lunak sareng patén-patén sareng janten perusahaan téknologi luhur di Tianjin sareng Cina.

Budaya Perusahaan

  • Cinta jalanna
    Konsép sikep bisnis
  • Nyiptakeun pikeun kabutuhan kasihatan
    Strategi pasar
  • Jantenkeun unggal pagawé sadar kana nilaina
    Konsép sistem manajemén
  • Urang ngudag kaharmonisan hirup
    Konsép sosial

Kaunggulan Akadémik

  • ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADVANTAGE4ADV4
  • ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADVANTAGE3ADV3
  • ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2ADVANTAGE2 优
  • ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGEADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGEADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGE1ADVANTAGEADVANTAGE1ADV1

Panghargaan panghargaan

  • IMG_1548
  • IMG_1549
  • IMG_1550
  • IMG_1551
  • IMG_1552
  • IMG_1541
  • IMG_1543
  • IMG_1544
  • IMG_1545
  • IMG_1546

Sejarah Pangwangunan

  • 2014
    2014.03
    Perusahaan Oranyeu Kulawarga didaptarkeun sareng didirikeun, sareng ngaluarkeun perangkat médis kelas munggaran anu tiasa dianggo - snoring monitor wrist watch CMS50F.
    2014.09
    Perdana Déwan Nagara Li Keqiang ngadatangan Internet Venture Cafe dimana perusahaan ayana, sareng mastikeun produk sareng konsep inovatif perusahaan, sareng ngadorong perusahaan pikeun ngagabungkeun inovasi, wirausaha sareng kreasi babarengan.
    2014.10
    Perusahaan Kulawarga Oranyeu dipasihkeun ku Honghui Capital, dana inpormasi profesional dina industri médis sareng kaséhatan, sareng parantos nampi US $ 5 juta dina séri A investasi, nyandak kasempetan ieu pikeun langkung jero dina industri médis seluler.
    2014.12
    Dina Kompetisi Kuda Gelap, pilihan perusahaan pertumbuhan inovatif anu paling gedé di Cina dina investasi sareng pembiayaan, Oranyeu Kulawarga kéngingkeun 50 luhur taun.
  • 2015
    2015.09
    Oranyeu Kulawarga pangkat di antara 10 top dina Kompetisi Inovasi sareng Wirausaha Cina ka-4 sareng kéngingkeun Pinunjul Anugerah Perusahaan dina final.
  • 2016
    2016.04
    Salaku hiji-hijina perusahaan perwakilan di Tianjin, Kulawarga Oranger kapilih salaku salah sahiji 100 perusahaan inovatif anu luhur dina industri "Internet +" IDC Cina.
    2016.11
    Saatos sertifikasi "Tianjin High-tech Enterprise", Oranger Family diala salaku "Perusahaan High-tech Nasional".
  • 2017
    2017.01
    Ngahontal kerjasama strategis sareng Philips, mérek ventilator global terkemuka.
    2017.02
    Rengse pembiayaan Seri B nyaéta RMB 70 juta.
    2017.06
    Ngadegkeun "pusat manajemén panyakit engapan kronis jauh" di nagara éta.
    2017.06
    Dipilih ku Hurun Laporan- "100 Perusahaan Rising Star Top China kalayan Nilai Investasi Paling".
    2017.10
    Philips parantos nanem modal di Kulawarga Oranger, ngamimitian ngatur apnea sare anu kronis sareng ngatur ékosistem pikeun kasihatan pribadi.
  • 2018
    2018.05
    Kulawarga Oranyeu nampi puluhan jutaan RMB dina pembiayaan Seri B +, dipimpin ku Philips, dituturkeun ku Chongshan Capital.
    2018.07
    Ngandelkeun jabatanana anu unggul dina industri sareng kamampuan inovasi anu luar biasa, Oranger Family dipasihan gelar "Top 50 TEDA Technology di Tianjin Development Zone di 2017".
    2018.11
    Kulawarga Oranyeu ngabantosan ngalengkepan diagnosis anu dipeunteun nasional sareng pangobatan panyawat paru-paru obstruktif kronis sareng promosi standarisasi dina fase kahiji proyék "Happy Breathing", nyayogikeun langkung ti 1.800 lembaga médis kalayan program standarisasi pikeun uji fungsi paru-paru sareng latihan standar.
    2018.12
    Fokus kana napas saré sareng ngawangun kakuatan mérek, Oranger Kulawarga kéngingkeun Top 100 Industri Anu Paling Diawaskeun Brand Award tina Arterial Network's Future Medical di 2018.
  • 2019
    2019.09
    Gazelle Enterprise of Science sareng Teknologi di Tianjin sareng Zone Pengembangan di 2019.
    2019.10
    Diakuan salaku perusahaan anu téknologi ngarah di Tianjin.
    2019.12
    Meunang TOP100 tina Daptar Alat Inovatif Cina di Médis Masa Depan Jaringan Arteri di 2019.