Taros Kami

Alamat

Kamar 1501, 1502, 1506, TEDA MSD-C2, No. 79, First Avenue, Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi, Tianjin, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-15122508409

Penjualan: 0086-17627828423

Sokongan: 022-65377539

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami