Akurasi Tinggi Grosir CMS50D Finger Pulsa Oksimeter

Pedaran pondok:

1. Tanggal anu akurat (Performance dibuktikeun)

2. Merenah pikeun dibawa (lampu & leutik)

3. Fitur kamajuan (SPO2, laju pulsa, tampilan gelombang pulsa)

4. Operasi Sederhana (manula diajar gampang)

5. harga kalapa tinggi


Detil Produk

Tanda Produk

Pitunjuk

Prinsip CMS50D Pulsa Oksimeter nyaéta sapertos kieu: Téknologi Inspéksi Oxyhemoglobin Photoéléktrik diadopsi saluyu sareng Kapasitas Pulsa Scanning & Recording Technology, Pulsa Oksimeter tiasa dianggo dina ngukur jenuh oksigén pulsa sareng laju pulsa ngalangkungan ramo. Produk cocog pikeun dipaké di kulawarga, rumah sakit, bar oksigén, kasehatan masarakat, perawatan fisik dina olahraga (Éta tiasa dianggo sateuacan atanapi saatos olahraga, sareng henteu disarankeun nganggo alat nalika prosés olahraga) sareng sajabana.

Parameter Produk

Ngaran mérek MedOranger
Jumlah Modél CMS50D
Sumber Kakuatan Listrik
Garansi 1 taun
Modeu Pasokan Daya Batré anu tiasa dicabut
Bahan plastik
Hirup rak 1 taun
Sertifikasi Kualitas CE
 Klasifikasi instrumen Kelas II
OEM / ODM Leres
Warna biru, koneng, hideung, pink, sareng bodas, tiasa disaluyukeun
Paparan TFT
Layar tampilan Inpormasi SpO2, Pulsa Rate, Pulsa Inténsitas, Pulsa Wave
Diménsi 57 (L) * 31 (W) * 32 (H) mm
Nam produke Ramo Oksimeter pulsa
Pamakéan Tés Timer, diagnosis médis
Beurat Sakitar 50g (nganggo aki-aki)

Parameter Modél Oksimeter séjén

Kinerja

CMS50DL1

CMS50DL2

CMS50D1

CMS50D2

Mode Tembongkeun

Tampilan LED

Paparan warna

Sasayogian tanaga

1,5V (ukuran AAA) aki basa * 2

Konsumsi Kakuatan

kirang ti 25mA

kirang ti 30mA

kirang ti 80 mah

Diménsi

61 (L) mm * 36 (W) mm * 32 (H) mm

60 (L) * 30,5 (W) * 32.5 (H) mm

61 (L) * 36 (W) * 32 (H) mm

60 (L) * 30,5 (W) * 32.5 (H) mm

Beurat

Sakitar 60g (nganggo aki-aki)

Sakitar 50g (sareng aki-aki))

Sakitar 60g (nganggo aki-aki)

Sakitar 50g (nganggo aki-aki)

Fitur utama

1. Digabungkeun sareng SpO2 usik sareng modul tampilan pamrosésan
2. leutik dina volume, lampu dina beurat sareng merenah dina mawa
3. Operasi produk saderhana, konsumsi kakuatan rendah
4.SpO2 tampilan nilai
5. Pintonan nilai nilai pulsa, tampilan grafik batang
6. Indikasi voltase handap: indikator voltase handap némbongan sateuacan damel teu normal anu disababkeun ku tegangan-handap
7. Rupa-rupa warna sampul tiasa dipilih

Pagelaran utama

1.Mode Tampilan: tampilan LED
2.SpO2 Rentang Ngukur: 0% ~ 100% (résolusi na 1%)
3.Akurasi: 70% ~ 100%: ±2%, Handap 70% henteu ditangtoskeun.
4.Rentang Ngukur PR: 30bpm ~ 250bpm (résolusi na 1bpm)
5.Akurasi: ±2bpm atanapi ±2% (pilih langkung ageung)
6.Kinerja Pangukuran dina Kaayaan Ngeusian Lemah: SpO2 sareng laju pulsa tiasa ditingalikeun leres nalika rasio ngeusian pulsa nyaéta 0,4%. SpO2 kasalahan nyaéta ±4%, kasalahan laju pulsa nyaéta ±2 bpm atanapi ±2% (pilih langkung ageung).
7.Résistansi kana cahaya sakurilingna: Penyimpangan antara nilai anu diukur dina kaayaan cahaya buatan manusa atanapi lampu alam jero rohangan sareng ruang gelap langkung ti ±1%.
8.Konsumsi Daya: kirang ti 25mA
9.Tegangan: DC 2.6V ~ 3.6V
10.Suplai Daya: 1.5V (ukuran AAA) aki basa × 2
11.Jam damel batré: Waktu damel anu minimum teras-terasan nyaéta 24 jam, jumlah téoritis nyaéta 56 jam.
12.Jenis Kasalametan: Batre Interior, Tipe BF

Aplikasi tina CMS50D Oksimeter

1. Rumah Sakit, Klinik, Perawatan Médis Bumi
2. Jalma anu ngagaduhan panyakit vaskular (panyakit jantung koronér, tekanan darah tinggi, hyperlipidemia, trombosis otak, sareng sajabana)
3. Pasien Kardiovaskular
4. Jalma anu ngagaduhan panyakit pernapasan (asma, bronchitis, bronchitis kronis, panyakit jantung paru, sareng sajabana)
5. Senior langkung ti 60 taun
6. Jalma anu damel langkung ti 12 jam beurang
7. Olahraga sareng balaréa kabugaran

Asesorisna

1) oksimeter / 2) tali gantung / 3) manual pangguna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk