Monitor tekanan getih tipe Wrist Smart pikeun nguji tekanan getih

Pedaran pondok:

1. Sértipikasi Profésional, langkung seueur data pangukuran anu berwibawa (CFDA, FDA, CE sertifikasi berwibawa)

2. Monitor BP ngagunakeun airbag pikeun neuleu tekanan, ngajantenkeun pangukuranna raoseun, gancang sareng akurat

3. Hiji-hijina nonton monitor tekanan getih anu saderhana sadunya.

4. Métode oscillometric pikeun digunakeun dina ngukur tekanan getih, kalayan hasil pangukuran anu akurat.

5. Pangiriman data Bluetooth 4.0, pangukuran waktos 24 jam, panyimpenan otomatis data pangukuran monitor BP


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Monitor tekanan pigeulang anu pinter nganggo 4th téknologi generasi -ngukur nalika téknologi ngagembung. Tiasa dianggo ku sepuh sareng jalmi sepuh, jalma gendut sareng ibu hamil. Bandingkeun sareng mesin tekanan darah tradisional, étas gampang dibawa, operasi saderhana sareng ngagem nyaman; ukur gancang dina stabil sareng akurat. Mangrupikeun produk pangawas tekanan darah ambulat 24 jam, bénten sareng merkuri tradisional sareng ngawaskeun panangan tunggal, éta ngagaduhan portabilitas anu luar biasa; dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan fungsi monitoring tekanan getih anu teratur sareng kontinyu sareng panerbitan laporan tekanan darah ambulat propésional. 

Parameter Produk

modél BPW1
Sumber Kakuatan Batré Polimér Li-ion 3.7V 210mAh internal
anu kedah ditagih ku pangisi daya tina
5V 500mA atanapi langkung3.7V 210mAh batré Li-ion rechargeable
Tegangan ngecas 5V sareng Micro B USB
USB Port USB 2.0 ngan ukur pikeun muatan batré
Bluetooth Bluetooth 4.0 (transmisi data), Frékuénsi
jajaran: 2.4GHz (2402 - 2480MHz), Modulasi:
GFSK, Kakuatan radiated épéktip: <20dBm
Ukuran tampilan 27,6 x 27,6mm
Modeu tekenan 5 dinten (2 kali per dinten) saatos dieusi pinuh
Modeu TBPM 1 dinten (1 kali per jam) saatos dieusi pinuh
Ukuran Produk 47x 41 x 13,5 mm
20Kaki Wadah 31416PCS / 1309CTN
40Kaki Wadah 64680PCS / 2695CTN
Pangukuran
Kisaran
Tekanan statik: 0 dugi 39.9kPa (0 dugi 299 mmHg)
Pulsa: 40 dugi180 Pulsa / mnt
Katepatan Tekanan ± 0,4 kPa (± 3 mmHg)
Pulsa ± 5% bacaan
LCD
Indikasi
Tekanan Sumuhun
Pulsa Leres
Inflasi Otomatis ku Internal Air Pump
Ngaleupaskeun Hébat Gancang Otomatis ku Air Valve
Operasi
Lingkungan
Suhu 10 ~ 40 ℃ (50 ~ 104 ℉)
Kalembaban 15 ~ 90% RH (Noncondensing)
Tekanan Barometric 80 ~ 106 kPa
Ngangkut
Lingkungan Panyimpenan
Suhu -20 ~ 55 ℃ (-4 ~ 131 ℉)
Kalembaban 0 ~ 95% RH (Noncondensing)
Fungsi ngukur tekanan darah
Fungsi Timing Monitoring Pressure (TBPM)
Ngukur Sedengkeun Téknologi Inflating
Pamakéan E-tinta konsumsi anu langkung handap
Data tiasa ditransferkeun ka telepon pinter ku Bluetooth
Catetan: Matuh ka modifikasi téknis tanpa aya bewara sateuacanna.

Aplikasi monitor tekanan getih anu dipakena ku pigeulang

1. Manajemén kaséhatan kulawarga / 2. pusat ujian fisik / 3. panti jompo
4. Umur sepuh sareng sepuh / 5. Ibu hamil / 6. Jalma gendut

Inpormasi lengkep ngeunaan nebulizer bolong ngageter

Produk urang Kauntungan

Hiperténsi mangrupikeun "panyakit kronis" umum, sapertos bom henteu teratur, anu ngancam kasihatan kardiovaskular sareng serebrovaskular iraha waé.
Pupusna dadakan sanés mangrupikeun "kajadian probabiliti alit", hiperténsi mangrupikeun hiperténsi "killer killer 'nyaéta faktor résiko anu penting pikeun serangan sareng maotna panyakit jantung, stroke (trombosis), nefropati, lesi fundus sareng panyakit sanés. Hiperténsi ngagaduhan "tilu jangkung"-tingkat morbiditas luhur, tingkat cacad tinggi sareng tingkat kematian tinggi.

FAQ

Q1: Perusahaan parantos netepkeun waktos sareng dimana anjeun?
A1: Perusahaan kami didirikeun di 2014, sareng khusus dina Produk Médis Disatujuan. Perusahaan urang perenahna diTianjin Kota, Tianjin.Cina

Q2: Naha anjeunproduk r gaduh naon sertipikat?
A2: Leres,Produk kami gaduh FDA, CE0123, CFDA, jsb.

Patarosan ngeunaan Pesenan:

Q1: Dupi anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM?
A1: Leres, urang gaduh tim berkembang anu kuat pikeun ngadukung jasa OEM sareng ODM. Produkna tiasa didamel numutkeun pamundut anjeun.

Q2: Naon MOQ anjeun?
A2: 1000 pcs. Pikeun kerjasama munggaran urang, 500 order tiasa ditampi, tapi hargana sakedik pisan,siga anjeun terang, harga dumasar kana jumlah.

Q3: Naon waktos lead sampel & waktos lead produksi?
A3: sampel saham 1 dinten, ngajantenkeun sampel 5-7 damel saatos nampi biaya sampel anjeun. Waktos produksi produksi OEM gumantung kana jumlah pesanan anjeun, ieus sakitar 45-60 dinten.

Q4: Naon istilah pembayaran anjeun sareng istilah perdagangan?
A4: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Urang bakal nunjukkeun poto naatanapi video tina produk sateuacan anjeun bérés kasaimbangan.

Q5: Naon istilah pamayaran anjeun?
A5: FOB Tianjin atanapi CIF di palabuan tujuan anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk