Boaray 1000 Ventilator Darurat Portabel

Pedaran pondok:

1. Rumah sakit ageung sareng sedeng di Cina

2. Rumah sakit asing

3. ventilator darurat pangsaéna

4. Dinas darurat, pusat pertolongan pertama 120, wahana pertolongan pertama, departemen pernapasan ICU sareng departemén anu aya hubunganana, angkutan di rumah sakit, angkutan luar-rumah sakit, lapangan darurat lapangan, jsb


Detil Produk

Tanda Produk

Pasar udagan

Departemen darurat, pusat pertolongan pertama, kendaraan pertolongan pertama, angkutan di-rumah sakit antara ICU sareng departemén anu aya hubunganana, angkutan luar-rumah sakit, lapangan liar, jst.

Antarmuka Operasi

Layar warna LCD warna
Setélan salengkah, operasi gancang
Operasi merenah
Nyalametkeun gampang
Bantuan munggaran, balapan ngalawan waktos

Fungsi Kuat

Rupa-rupa modél ventilasi: A / C (V), A / C (P), SIMV (V) + PS, SIMV (P) + PS, SPONT / CPAP, MANUAL, SIGH
Ventilasi Apne
PEEP éléktronik
Klep réspirasi tiasa didesinféksi dina suhu luhur
Kelas ICU Portabel Ventilator sareng Mode Tekanan

Parameter pangimeutan pinuh

Waveform (PT 、 FT 、 VT), loop (PV 、 PF 、 FV), sareng antar muka tampilan font ageung, anu tiasa dialihkeun sacara fleksibel.
> 10 Parameter monitoring konci: Vt, Ppeak, I: E, jsb.
Éta tiasa janten ventilator portabel high-end paling lengkep kalayan fungsi monitoring bentuk gelombang, loop sareng parameter anu anjeun kantos tingali.

Fungsi Alarm calakan

Mékanisme alarm anu didéngékeun, visual sareng warna diklasifikasikeun
Numutkeun kabutuhan pangimeutan sareng panangtayungan pasién, kisaran alarm tiasa diatur ngalangkungan fungsi setting alarm.
Kayaning alarem wates luhur sareng handap tekanan saluran udara sareng MVe.

Adaptif kana Nyalametkeun Multi-Adegan

Mesin utama kirang ti 4kg, sareng beurat total ngan ukur 8kg (kalebet sadaya asesoris sapertos aki, rubes, adaptor, silinder oksigén, pangrojong oksigén sareng ransel).
Ransel portabel, sareng silinder oksigén 2L sayogi.
Sayogi pikeun nyalametkeun sareng transfer dina cuaca / lingkungan anu parah sapertos suhu handap sareng hujan ageung.
Listrik Ac-dc kalayan batré kapasitas ageung anu ngadukung panggunaan luar.
Adaptif pikeun déwasa sareng pdiatrik.

5 Kauntungannana Boaray 1000

Kauntungan ka-1: Kaamanan, akurasi sareng stabilitas
1. klep proporsional: klep sabanding diimpor Asli
2.Sensor: Sensor aliran impor Asli sareng sensor tekanan
Kauntungan ka 2: Modeu sareng fungsi ventilatioin lengkep
1. Ventilasi bantu / dikontrol dina kontrol volume - A / C (V)
2. Ventilasi bantu / dikontrol dina kontrol tekanan - A / C (P)
3. Volume-dikawasa sinkronisasi intermittent ventilasi wajib - SIMV (V) + PS
4. Tekanan dikawasa sinkronisasi konvéntasi mandat sami - SIMV (P) + PS
5. Napas spontan - SPONT / CPAP
Kauntungan 3: Kuat ngawaskeun sareng OSD (dina tampilan layar)
3 gelombang gelombang: sadaya 3 bentuk gelombang FT (aliran-waktos), PT (tekanan-waktos), VT (volume-waktos)
2 Loop: 2 puteran PV (pressure-Vt), PF (pressure-flow), FV (flow-Vt)
Parameter monitoring:> 10 Parameter monitoring konci: Vt, Ppeak, I: E, jsb.
Kauntungan ka-4: Desain anu berorientasi kana pangguna
1. setting gancang - operasi gampang
2. Jelas pengamatan - layar ageung
3. Lampu sareng portabel - gampang dibawa
Kauntungan ka-5: téknologi canggih sareng desain
1. Algoritma kelas dunya: algoritma tingkat ventilator ICU
2. Hasil kerjasama internasional: OEM sareng ékspor téknologi pikeun mérek internasional
3. Konsép desain canggih: PEEP Éléktronik, modeu PCV, mékanisme jaminan kaamanan sababaraha


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami